Adstrat kent een lange historie, waarin altijd een team van ervaren, deskundige management consultants centraal heeft gestaan

Adstrat kent een lange historie, waarin altijd een team van ervaren, deskundige management consultants centraal heeft gestaan

Adstrat is een klein team van ervaren management consultants dat op verschillende, aanvullende kennisgebieden zijn sporen heeft verdiend in het adviseren en leiden van strategische veranderingen in voorspoedige en lastige tijden. Deze brede ervaring is opgedaan in diverse sectoren in zowel het bedrijfsleven als bij organisaties zonder winstoogmerk, waarbij in de praktijk de combinatie van analyse, ervaring en samenwerking doorgaans de beslissende factor voor de opdracht is geweest.

De oorsprong van Adstrat gaat terug naar de jaren ’70 met de oprichting door strategieadviseurs van Horringa & De Koning (tegenwoordig BCG). Aan de basis hebben altijd complexe, inhoudelijke strategische vraagstukken gestaan over heroriëntatie, groei, transformatie en herstructurering. Het profiel van een team van onafhankelijke management consultants is door de tijd weinig veranderd. De laatste 15 jaar lag de achtergrond van de partners bij onder meer KPMG en McKinsey.

Gérard Brockhoff is partner en gespecialiseerd in strategievorming, organisatiestructuur en samenwerking. Klantvragen betreffen heroriëntatie, groei en herstructurering van organisaties. Hij heeft ruime ervaring in dienstverlening, technologie, producten en gezondheidszorg. Gérard publiceerde verschillende artikelen en boeken en is gastdocent aan Governance Academy. Eerder werkte hij als director en management consultant bij VGM, KPMG en JBR. Hij studeerde economie en organisatietheorie.

Adstrat werkt samen met organisaties aan strategische vraagstukken

Thomas Neijzen is partner gericht op (digitale) transformatie en ‘enterprise agility’. Klantvragen gaan over heroriëntatie, groei en transformatie met een focus op het realiseren van veranderingen. Thomas heeft een brede ervaring in dienstverlening, technologie en producten, waaronder in telecom. Hiervoor was hij director en management consultant bij UPC, Cap Gemini en KPMG. Hij studeerde bedrijfskundige economie en volgde NIMA-C en het programma digitale transformatie (INSEAD).

Adstrat kan terugvallen op een vertrouwd netwerk van ervaren, zelfstandige associates. Zij kunnen binnen opdrachten specifieke expertise inbrengen, zoals over sectoren, IT en governance, en door hun ondersteuning voor versnelde en aanvullende inzichten zorgen. Partners en associates werken nauw samen om met gezamenlijke kennis van zaken doelgericht opdrachten uit te voeren binnen de expertises van strategie, organisatiestructuur, samenwerking en programmamanagement.

Het team van Adstrat bestaat uit deskundige adviseurs met ruime ervaring in diverse sectoren