Adstrat is in kennis en ervaring goed ingevoerd in diverse sectoren waaronder dienstverlening, technologie, producten en gezondheidszorg

Adstrat is in kennis en ervaring goed ingevoerd in diverse sectoren waaronder dienstverlening, technologie, producten en gezondheidszorg

Opdrachtgevers zijn actief in verschillende sectoren. Adstrat heeft over de jaren heen ruime ervaring in vooral dienstverlening, technologie, producten en gezondheidszorg. In deze sectoren werkt Adstrat voor directies, management, commissarissen en investeerders die betrokken zijn bij familiebedrijven, multinationals, coöperaties, joint-ventures, DGA-bedrijven, startups en stichtingen. Voor hen staat Adstrat voor een team van vertrouwde en eigenzinnige management consultants die de sector kennen.

Dienstverlening is een groeiende, belangrijke sector. Opdrachtgevers van Adstrat zijn organisaties als zakelijke, facilitaire, technische, facilitaire en logistieke dienstverleners. Het gaat om ondernemingen die in de kern draaien om mensen en waar reputatie, capaciteit, deskundigheid en service naar hun klanten doorgaans doorslaggevend zijn. Bijvoorbeeld een advieskantoor, onderzoeksbureau, schoonmaakbedrijf, trustkantoor, installatiebedrijf, transporteur en overslagbedrijf in de haven.

Technologie wordt steeds bepalender. Adstrat heeft als ervaren management consultants een track-record in het ondersteunen van uiteenlopende technologiebedrijven. Dat zijn gevestigde spelers in onder meer telecom, IT, data en security die willen vernieuwen, maar net zo goed technologie-gedreven startups die met een nieuw businessmodel op zoek zijn naar klanten en financiering. Bijvoorbeeld bedrijven op het vlak van platformen, software, monitoring, telecommunicatie, identiteitsherkenning en data science.

Adstrat heeft een track-record in het ondersteunen van uiteenlopende technologiebedrijven

Mensen gebruiken elke dag producten. Over de jaren heen zijn opdrachtgevers organisaties die half- en eindproducten leveren, zoals productie- en handelsbedrijven waar inkoop en verkoop, maar meestal ook productie en marketing, een grote rol in het businessmodel spelen. Het gaat om tastbare, fysieke producten die organisaties op voorraad produceren, of op maat aan klanten leveren. Bijvoorbeeld binnen de farmaceutische en agrarische sector en op het gebied van commodities, textiel en bouwmaterialen.

Gezondheidszorg is een divers, complex speelveld met belangrijke gemeenschappelijke uitdagingen. Leidend zijn de ondersteuning van cliënten door zorgprofessionals en de vernieuwing en verbetering van de ervaring, effectiviteit en doelmatigheid van de zorgverlening. Door de jaren heen ondersteunt Adstrat als management consultants een brede groep van zorgorganisaties, waaronder ouderen-, GGZ-, jeugd- en ziekenhuisorganisaties. Maar net zo goed voor zorgonderzoek en geneesmiddelen.

Adstrat ondersteunt een brede groep zorgorganisaties met diverse strategie- en organisatievragen