Logo
 
Strategieconsultants
Home    |    Voorwaarden    |    Contact

Technologie en telecommunicatie

Innovatie leidt steeds vaker tot disruptie. Maar technologie alleen is niet voldoende: innovatie breidt zich uit in concentrische cirkels en overlapt in verschillende gebieden op hetzelfde moment. De snelle ontwikkeling van technologie maakt de noodzaak voor een gedegen integrale strategische aanpak groter dan ooit. Dat geldt voor start-ups en scale-ups, maar net zo goed voor gevestigde MKB- en grote ondernemingen die hun businessmodel willen vernieuwen, zoals telecomoperators, softwarebedrijven en domotica-producenten.
 

Adstrat ondersteunt bedrijven in de hightech-, telecom-, ICT- en internetsector met marktpositionering, digitale transformatie, business cases en ‘strategische due diligence’. Bijvoorbeeld in de groeistrategie en bij een overname of nieuwe financieringsronde. Daarvoor hebben wij expertise opgebouwd met zowel bestaande organisaties en startups met een internationale oriëntatie.
 

Wij begeleiden technologiebedrijven bij het inzichtelijk maken en realiseren van hun potentie met een bedrijfsgezonde integrale strategie in een snel veranderende omgeving.
 

Benieuwd wat Adstrat voor uw bedrijf kan doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, persoonlijke kennismaking.