Logo
 
Strategieconsultants
Home    |    Voorwaarden    |    Contact

Gezondheidszorg en farmacie

Groeiende zorgkosten, toenemende transparantie en steeds beter geïnformeerde cliënten, nieuwe (digitale) technologieën; allemaal factoren die de Nederlandse gezondheidszorg onder grote druk zet. Een meer bedrijfsmatige aanpak, het sturen op daadwerkelijke toegevoegde waarde van uw dienstverlening en strategische samenwerking zijn vraagstukken waar iedereen mee te maken krijgt. Adstrat heeft met deze vraagstukken ruime ervaring en hanteert daarbij een benadering die verder gaat dan het centraal stellen van de eindklant.
 

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van kansrijke concepten, businessplannen die regio of land en specialisatie overstijgen en tot stand brengen van strategische samenwerking. Organisaties in de gezondheidssector in zowel cure (ziekenhuizen, eerstelijnszorg, GGZ) als care (verpleeghuizen, gehandicaptenzorg), farmaceutische bedrijven en toeleveranciers van medische producten, hebben in Adstrat een vertrouwde strategische partner.
 

Of u nu bestuurder of toezichthouder bent. Concrete resultaten voor uw organisatie kunnen een business case, strategische verdienmodel, contractwijze, financieel scenario of een uitgewerkte samenwerkingsvorm zijn.
 

Benieuwd wat Adstrat voor uw organisatie kan doen? Neem contact met ons op voor een oriënterende, persoonlijke kennismaking.