Logo
 
Strategieconsultants
Home    |    Voorwaarden    |    Contact

Dienstverlening en handel

Producten worden diensten en diensten worden ervaringen. Veel sectoren maken een razendsnelle verandering door. In steeds meer bedrijven staat het dienstenportfolio centraal. Deze evolutie van economische waarde is duidelijk merkbaar in de digitalisering van producten en de internationalisering van diensten. Daarmee neemt ook de concurrentie toe.
 

Adstrat ondersteunt zakelijke en technische dienstverleners als adviesbureaus en installatiebedrijven, maar ook handelsbedrijven in consumentenproducten en commodity’s met het uitstippelen van een succesvolle strategie in hun markt.
 

Wij helpen u als bestuurder, commissaris of investeerder met het invullen van vraagstukken zoals marktpositionering, groei, strategische samenwerking, herstructurering en overnames. Wij weten hoe dienstverleners en handelsbedrijven werken waarin mensen (professionals) en flexibiliteit centraal staan. Als bedrijfsadviseur hebben wij veel praktijkervaring opgebouwd in de dienstensector voor adviesorganisaties, technische bedrijven en handelsbedrijven.
 

Benieuwd wat Adstrat voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een verhelderende, persoonlijke kennismaking.