Logo
 
Strategieconsultants
Home    |    Voorwaarden    |    Contact

Thomas Neijzen

Thomas Neijzen is sinds 2016 partner bij Adstrat. Hij focust zich op de ontwikkeling én executie van innovatieve en digitale strategieën. Zijn ervaring ligt in programma-management, strategische en online marketing, customer experience en CRM, ICT-platformen, (agile) organisatie-inrichting en transformatie.
 

Het gaat om multidisciplinaire opdrachten met een strategische en technologische invalshoek. Hij heeft zich ontwikkeld tot een expert in digitale transformatie waarbij hij een fundamentele, integrale verandering van organisaties realiseert met als doel de klantinteractie te verbeteren, operationele processen te optimaliseren en groei te versnellen. Zijn ervaring bestrijkt verschillende sectoren waaronder telecom, retail, FMCG, financiële en zakelijke dienstverlening, technologie en zorg.
 

Thomas’ drive ligt in het bedenken en realiseren van nieuwe concepten en verdienmodellen. Daarbij weet hij snel tot de kern van de zaak door te dringen, de meest kansrijke strategie te bepalen en eenvoudigweg resultaten te boeken door samenhang tussen de strategie en organisatie met de processen, systemen, structuur en mensen. Hierin koppelt hij traditionele innovatie aan nieuwe kansen in de digitale economie met een agile-gebaseerde strategie en organisatie.
 

Hiervoor werkte hij acht jaar als adviseur en programmamanager bij onder meer Akzo Nobel, Hema, KPN en UMC. Tevens was hij werkzaam als director bij UPC en als adviseur bij KPMG Consulting en Capgemini. Thomas studeerde bedrijfskundige economie in Amsterdam aangevuld met NIMA-C, Prince en agile/scrum.
 

Neem contact op