Logo
 
Strategieconsultants
Home    |    Voorwaarden    |    Contact

Gérard Brockhoff

Gérard Brockhoff (1969) is vanaf 2010 partner bij Adstrat. Gérard is gespecialiseerd in strategische heroriëntatie en transitie bij vraagstukken van groei én herstructurering. Zowel binnen het bedrijfsleven als in de semipublieke sector is hij een gewaardeerde sparringpartner. Bijvoorbeeld bij koersbepaling, business planning en strategische scans, bij marktveranderingen, allianties, overnames en (digitale) transformaties. Of bij financiële doorlichting en waardebepaling.
 

Hij is deskundig op het gebied van marketing, samenwerking en financiën. Zijn ervaring is breed en ligt in sectoren als (zakelijke en technische) dienstverlening, zorg en farmacie, industrie, technologie, handel en infrastructuur.
 

Gérard heeft een passie voor strategie. Hij schreef verschillende boeken en publiceert regelmatig blogs over strategie, organisaties en performance. Zijn laatste succesvolle boek ‘Witte raven’ ging over de terugkerende strategische principes van toonaangevende Nederlandse organisaties: Wat maakt high performers langdurig succesvol? Daarnaast was hij voorheen wekelijks te beluisteren bij BNR Nieuwsradio met de bespreking van actuele markt- en bedrijfsontwikkelingen en is hij gastdocent bij de Governance University.
 

Eerder werkte hij als strategieadviseur bij JBR en KPMG Consulting en was internationaal werkzaam voor Van Ginneken & Mostaard, een participatie van Alpinvest en Paribas. Gérard studeerde economie en organisatietheorie in Amsterdam.
 

Neem contact op