Logo
 
Strategieconsultants
Home    |    Voorwaarden    |    Contact

Strategische scan

Hoe goed is uw strategie afgestemd op uw marktpositie en interne mogelijkheden? Ligt u goed op koers? Is de overname, investering of samenwerking kansrijk? Wilt u uw kansen weten op het gebied van digitale transformatie? Vragen waarbij u mogelijk ondersteuning wenst voor uitvoering van een strategische scan.
 

Adstrat kijkt met een objectieve, gefundeerde blik naar uw ondernemingsstrategie, marktpositionering, digitale ecosysteem of bedrijfsvoering. Of juist naar die van een ander bedrijf zoals een concurrent, alliantiepartner of overnamekandidaat. Dat levert u als bestuurder, commissaris of investeerder een zorgvuldige toetsing op met praktische handvatten waarmee u vervolgens uw strategie verder aan kunt scherpen.
 

Wij kijken bij een strategische scan vanuit zowel de externe als interne ontwikkelingen naar kansrijke scenario’s voor uw bedrijf en rekenen deze vervolgens door. Een scan helpt u bijvoorbeeld bij een alliantie, overname en turnaround of als uw branche gevoelig is voor digitale disruptie of marktschommelingen. Daarmee maakt u uw strategische beslissingen inhoudelijk en financieel onderbouwd en toekomstbestendig.
 

Adstrat ondersteunt opdrachtgevers bij markt-, scenario- en investeringsanalyses, businesscases, second opinions, strategische due diligences, waardebepalingen en ‘digital awareness’-scans. De uitwerking leveren wij op maat in de gewenste vorm, afhankelijk van voor wie de bevindingen bedoeld zijn. Te denken valt aan een strategische nota, financiële benchmark of informatiememorandum.
 

Benieuwd wat Adstrat voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, persoonlijke kennismaking.