Logo
 
Strategieconsultants
Home    |    Voorwaarden    |    Contact

Koersbepaling

Welke koers past het beste bij uw organisatie? Speelt u goed in op de kansen in de markt? Voorziet u bedreigingen of juist kansen door digitale innovatie? Sluit uw huidige businessmodel aan bij de veranderingen in de markt of bij de mogelijkheden die technologische innovaties bieden?
 

U wilt voorop lopen in deze tijd, waarin de verwachtingen van klanten doorlopend veranderen. Is een fundamentele aanpassing van de strategie noodzakelijk, of volstaat slechts bijsturing om de groeidoelstellingen te realiseren en voldoende rendabel te blijven?
 

Door kansrijke strategische scenario’s inzichtelijk te maken, te concretiseren in ambitie en doelstellingen, en financieel te onderbouwen krijgt u een solide inzicht om de juiste keuzes te maken.
 

Wij kijken vanuit markttrends en (technologische) ontwikkelingen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf om structureel waarde te creëren voor alle stakeholders: uw klanten, medewerkers, partners én investeerders.
 

Adstrat daagt u uit om gezamenlijk te komen tot een succesvolle strategie en een doeltreffend verdienmodel en organisatieontwerp. Samen vernieuwen we businessmodellen en processen met de kracht van digitaal. Concreet leveren wij beknopte, handzame visie- en strategiedocumenten en ‘Go to market’-, ondernemings- en jaarplannen die naast de commerciële focus altijd voorzien zijn van een operationele en financiële rationale.
 

Praktische handvatten waarmee u zich kunt aanpassen of voorbereiden op de snelle veranderingen. Benieuwd hoe Adstrat uw organisatie kan helpen? Neem contact met ons op voor een oriënterende, persoonlijke kennismaking.