Logo
 
Strategieconsultants
Home    |    Voorwaarden    |    Contact

Digitale transformatie

Kunt u voldoen aan de constant veranderende behoeften van klanten? Biedt u in dit digitale tijdperk de juiste klantervaring en is deze uniform over alle kanalen heen? Is uw interne organisatie in staat hier snel en flexibel invulling aan te geven met behulp van de juiste interne processen, een agile-werkwijze, digitale competenties en de juiste mindset? Of ziet u juist kansen op basis van disruptieve technologieën?
 

De digitale transformatie is een verandering met technologie als enabler. De kern van de transformatie is echter de verandering van de eigen strategie en bedrijfsvoering. Een geslaagde strategische roadmap vereist dat de organisatie integraal en fundamenteel vernieuwt: de klantpropositie, processen, systemen, structuur én cultuur. De grote uitdaging ligt op het gebied van verandermanagement, omdat in relatief korte tijd een organisatie op alle facetten ingrijpend gaat veranderen.
 

Adstrat helpt u door een digitale visie en -strategie te ontwikkelen die aansluiten bij de bedrijfsstrategie en stemt deze nauwkeurig af op de mogelijkheden van de interne organisatie. Samen met u wordt een integraal transformatieplan opgesteld, waar wij zelf ook graag de begeleiding van de digitale transformatie op ons nemen.
 

Wij helpen opdrachtgevers als familie-, beurs- en non-profit-organisaties bij hun digitale transformatie. Of het nu gaat om de customer experience, of wellicht een volledige business transformation die de hele organisatie zal raken.
 

Benieuwd wat Adstrat voor u kan doen? Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.