Logo
 
Strategieconsultants
Home    |    Voorwaarden    |    Contact

Bedrijfsoptimalisatie

Sluit uw organisatie aan bij de verwachtingen van de markt om flexibel in te spelen op strategische ontwikkelingen? Wordt de concurrentie heviger of staan de resultaten onder druk? Beschikt u over een toekomstbestendige structuur en een innovatieve competentie- en mindset?
 

Soms is het noodzakelijk om afstand te nemen van de dagelijkse gang van zaken om de operatie, organisatiestructuur of bedrijfsprocessen te evalueren.
 

Vragen die wij verder vaak in de praktijk tegenkomen zijn:

  • welke mogelijkheden zijn er om de klantenwaarde, interactie en het bedrijfsresultaat te verbeteren?
  • hoe kan onze productontwikkeling worden versneld?
  • kunnen mijn bedrijfsprocessen verder worden geoptimaliseerd door digitalisering?
  • beschikken wij over een schaalbaar ICT-platform om data te ontginnen?
  • hoe maken we onze organisatie klaar voor een toekomstige alliantie of overname?

 

Bedrijfsoptimalisatie is niet alleen gebaseerd op de financiële performance, maar evenzeer op de structurele verbetering van de marktpositionering, flexibiliteit en productiviteit. Adstrat zal, samen met u, kritisch kijken naar uw organisatie en ondersteunt u met de integrale en bedrijfsmatige doorvertaling van uw ondernemingsstrategie. Hierbij laten we alle bedrijfsdisciplines consequent aan bod komen.
 

We kijken naar zaken als uw portfolio-, organisatie- en governancemodel, bedrijfsprocessen, ICT-systemen en organisatiecultuur en naar zaken als klantenpropositie en leveringsketens. En uiteraard vanuit het perspectief omzet, kosten en investeringen. Dat vertalen wij naar een concreet organisatie- of transformatieplan, naar een overheadanalyse of een turnaroundplan. Op ondernemings- of bedrijfsonderdeelniveau.
 

Concrete handvatten waarmee u uw bedrijfsvoering optimaliseert en uw resultaten bedrijfsbreed verbetert. Elke bedrijfsoptimalisatie is anders, dus het is essentieel om de aanpak op maat voor uw situatie te maken.
 

Benieuwd wat Adstrat voor u kan doen? Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.